ZIE MIJ EENS

‘Zie mij eens’ is een ontroerende korte film met Eric Corton, Isa Hoes en een indrukwekkende hoofdrol voor Lisse Knaapen als ernstig meervoudig gehandicapte jonge vrouw. De film geeft ernstig meervoudig beperkte mensen een gezicht en laat zien wat zij onze samenleving te bieden hebben. In de film past een overwerkte muzikant een dag op de meervoudige beperkte dochter van zijn nieuwe vriendin. En dat loopt heel anders dan hij wil.

De volledige film is mogelijk gemaakt door Stichting SlowCare Nederland. Deze stichting biedt zorg aan ernstig meervoudige beperkte mensen (EHB) waarbij de meerwaarde van deze bijzondere mensen in een inclusieve samenleving centraal staat.
In een tijd waarin het verlangen groeit om meer betekenisvol en duurzaam te leven, helpen gehandicapte mensen ons te vertragen, rust te vinden, ons hart te openen en werkelijk contact te maken.

Productiehuis: Krevicy
Regisseur: Tim Klaase
Regie assistent: Caroline Numeijer
Producer: Femke van Heerdt
Opnameleidster: Marieke Weitkamp
Camera: Sal Kroonenberg
Set Dresser: Charlotte van den Broeke
Gaffer: Michel IJzerman
Best Boy: Kenny Bendt
Geluid: Pete Suyderhoud
Visagie: Scarlett Kraidu